Seuratoiminta

Seuratoimintaa ympäri vuoden

Oletko miettinyt missä sijaitsee Lenkkarisaari tai Lissun kivi? Tai etsinyt reseptiä legendaarisiin ottiperhoihin kuten Sumu ja Poden Imu? Kymijoen lohen ja taimenen perhokalastuksen salat aukeavat uusille jäsenillemme paitsi jokirannassa, myös kerhoiltojen ja workshoppien ynnä muiden tapahtumien myötä.

Kenties juuri Sinä olet vasta aloittelemassa perhokalastusta tai ehkä olet jo hieman ottanut tuntumaa lajiin pienemmillä koskilla ja kaipaisit vinkkejä suuren virran valloittamiseen perhovavalla? Liity seuraan ja jaa intohimosi kanssamme! Seuran kokeneet konkarit voivat madaltaa haasteeseen tarttumisen kynnystä auttaen välinevalinnoissa ja neuvoa aloittelijankin kulloinkin otollisille ottipaikoille tarvittaessa vaikka paikan päällä jokirannassa. Tasoitetaan yhdessä kompastuksen karikoita vaikkapa Kymijoella tuiki tarpeellisen kahluutaidon opettelun saralla turvallisesti. 

Kalastuskauden ulkopuolella viikkotoimintaamme ovat seuramme maankuulut kerhoillat Kymin Rantasaunalla osoitteessa Kymijoentie 25. Kerhoiltojen kestoteeman perhonsidonnan ohella kokoonnumme myös mielenkiintoisten asiantuntijaluentojen ja -esitelmien äärelle, alan koti-ja ulkomaisten tekijänaisten ja –miesten johdolla. Kanssamme saat siis paitsi opastuksen ja materiaalivinkit tulevan kauden kalastusperhojen sidontaan, myös huolellisen perehdytyksen parhaisiin sidontatekniikoihin. Sidontailloissamme edelliskaudella onnistuneiden kalastajien ohella tietotaitoaan välittävät myös kilpailuissakin meritoituneet perhonsitojat, joita Kotkan Perhokalastajien ollessa kyseessä onkin useimmiten paikalla enemmän kuin yksi.

Seuramme jäsenten käytössä on myös soutuveneet Korkeakosken ja Tattarinkosken venekalastusalueilla. Lisätiedot ja veneen varaus sihteeri@kotkanperhokalastajat.fi

Kerhoilloista ja muusta toiminnasta tiedotamme jäsenien whatsapp-ryhmässä sekä seuran some-kanavilla.

Seuratoimintamme merkittävin yksittäinen jokavuotinen tapahtuma on LOHEN PERHOKALASTUKSEN SM, joka järjestetään perinteisesti syyskuun puolenvälin tienoilla. Tämän tapahtuman järjestelyissä jokainen talkookäsipari on tarpeen!

© 2024 Kotkan perhokalastajat ry
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram